Din 1997, Prima Policlinica Privata din Craiova

Policlinica a fost infiintata in anul 1997 fiind prima policlinica privata din Craiova la acea vreme, cu multi medici entuziasti, unii dintre acestia profeseaza si in ziua de azi.

La acea data, Policlinica functiona doar cu 4 cabinete medicale intr-o singura cladire aflata chiar in centrul orasului pe str calea unirii nr 90, practic vis a vis de Facultatea de Medicina - cladirea veche si la 5 min de spitalul clinic judetean de Urgenta Caiova.

Din pasiune pentru sanatate!

Am preluat, apoi, aceasta activitate, investind constant in dezvoltarea activitatatii de prestari servicii medicale, impunand standarde inalte in sanatate si pastrand costurile cat mai accesibile, pentru pacienti.

Iata-ne aici, 23 de ani mai tarziu

Astfel, de unde, la inceput, Policlinica avea o cladire cu 4 cabinete, in momentul de fata, Policlinica are 25 de specialitati medicale clinice si paraclinice, desfasurate in 2 cladiri aflate in aceeasi curte, un nr de 80 de salariati si colaboratori dintre care 60 de medici primari si specialisti, restul asistenti medicali, chimisti, fizicieni medicali etc.

Servicii Medicale in mai multe localitati, in contract cu CAS.

Majoritatea medicilor au diverse competente (ecografie generala, ecocardiografie, colposcopie etc.), unii au cate doua specialitati, iar 10 dintre medicii sunt Doctori in Stiinte Medicale (cu Doctorat in domeniul Medical).

Activitatea medicala s a imbunatatit permanent prin extinderea ca nr de specialitati, de servicii medicale oferite si locatii, si prin cresterea calitatii serviciilor oferite pacientilor avand toate acreditarile necesare in domeniul certificarii calitatii.

In momentul actual in urma dezvoltarii permanente serviciile medicale se desfasoara ca activitate de ambulatoriu de specialitate, 2 spitale private situate in Craiova si Calafat avand spitalizare continua si de zi si o baza de tratament medico balneara situata in Craiova in cadrul Hotel Green House, toate activitatile fiind in relatie contractuala cu CAS Dolj.